2012. február 23., csütörtök

Forever KIDS multivitamin, 120db, új, bontatlan - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Forever KIDS multivitamin, 120 db
Növényi eredetű vitaminokat, ásványi anyagokat és fitonutrienseket tartalmazó, narancs- és szőlőízű táplálék kiegészítő, mely nem tartalmaz mesterséges szinezéket, tartósítószert, aszpartámot.
Termék leírás
A Forever Kids tabletta tartalmazza a brokkoli, a spenót, a répa és a káposzta fitonutrienseit, ugyanakkor nem tartalmaz mesterséges színezéket, cukrot, tartósítószereket és aszpartámot. Természetes narancs- és szőlő ízét gyermekei szeretni fogják ezt a értékes vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket tartalmazó multivitamin tablettát. 2 és 7 év közötti gyermekeknek napi egy tablettát javaslunk szülői felügyelettel, 7 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek napi 2 tabletta a javasolt adag.
Tartalma: 120 darab rágótabletta. Szorbit, xilit, kalcium-karbonát, magnézium-oxid, aszkorbinsav (C-vitamin), E-vitamin-acetát, kalcium-d-pantotenát, riboflavin (B-2-vitamin), D3 vitamin, acerola kivonat, alma pektin, brokkoli por, káposzta por, sárgarépa por, citrus bioflavonoid komplex, tőzegáfonya por, spenót por, paradicsom por.
Ajánlott fogyasztás: Napi 1 tabletta
Felhasználható: 2012/07



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 15:01
. Forever KIDS multivitamin, 120db, új, bontatlan - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése