2011. július 27., szerda

A sajtkészítés ABC-je - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

A sajtkészítés ABC-je
A nagyszabású - elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt bőséggel közlő - tüzetes tárgyalásmódú, monografikus fölépítésű kiadvány a történeti áttekintés után a tej nyerésének, minőségbiztosításának és -vizsgálatának módjait veszi számba.
A szerzők ezután térnek rá a sajtkészítés technológiájának ismertetésére, először általános folyamatot írva le, utóbb gyártmányfajták szerint részletezve a tudnivalókat (pl. túró, friss sajt, lágy sajt, nemespenésszel érő, félkemény, reszelni való sajtok, illetve juh- és kecskesajtfajták).
Foglalkoznak a piackutatás és a kereskedelem termékspecifikus kérdéseivel, a gyártás egészségügyi feltételeivel, végül a sajtkészítmények gasztronómiai fölhasználásával, sok-sok receptet ismertetve.
A kötetet számos ábra, fekete-fehér és színes fénykép, táblázat és grafikonok egészíti ki


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-08-06 22:00
. A sajtkészítés ABC-je - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése